Vem kan man lita på?

Tidus:
- Vem kan man lita på? Alltså egentligen? Som när jag började på bli lite till åren och inte riktigt hade kvar min forna styrka och glans - då går den lilla fjanten Trolltyg till attack mot mig, och han bet inte på skoj, vill jag lova! Nä, utmana om ledarskapet skulle han göra - fast han inte ens ville bli ledare egentligen, skraj som han är. Och nog kunde han fått vara ledare, mig kvittar det bara jag får sova ifred och äta när jag vill. Men icke, han skulle prompt bråka. Nå, jag flyttade väl på mig då, jag är inte den som är den. Men nu, vad händer nu? Nu börjar min egen kropp vända sig emot mig också! Det är tacken, det, för mitt goda förvaltande av min kropp under alla år - har jag någonsin förvägrat den mat, kanske? Nix, men nu - nu gör min egen dumma kropp så jag inte kan äta längre! Gå riktigt har jag inte kunnat på länge men jag har minsann tagit mig fram ändå. Hygienen har också fått stå tillbaka, men matte har hjälpt mig där, vilket jag är tacksam för även om det är ytterligt genant och jag helst skulle gjort det själv, förstås. Men nu låter min dumma kropp mig inte ens äta längre! Vem kan man egentligen lita på?!? Håhåjaja... jag sover en stund på mattes arm - njuta kan jag iallafall än!

*over and out*

image18

Tidus sover på min arm vår sista kväll tillsammans....

Min älskade Tidus!

Jag tror det börjar bli dags för dig att gå vidare.... :( Benen har inte hängt med på länge nu, men det har du verkat fixa bra ändå. Men nu börjar du andas tungt och besvärat, och det sista jag vill är att du ska plågas till döds! Men du gör det inte lätt för mig att fatta beslutet! I ena stunden är du så skruttig, så skruttig och jag tänker att, jo, nu är det dags. Men i nästa stund möter du mig med att ha kravlat dig upp i din - visserligen lågt hängande men ändock - hängmatta och verkar så nyfiken och framåt... Och självklart vill jag inte mista dig! Men inte heller vill jag att du ska plågas... Åh, om du ändå kunde berätta hur du känner dig! Orkar du en dag till? En vecka? Två? Eller vill du få somna in nu, och bli kvitt din skruttiga kropp och bli den Tidus du var förut?

image17

♥ Älskade Tidus... ♥


Mer råttinspirerad inredning :)

Jag har snöat in ganska mycket på inredning på sistone (med anledning av min blogg Favoritsaker) så jag letar igenom ganska många inredningssajter. Idag hamnade jag på Detalj & design där jag hittade en finurlig liten sak att gömma undan grenuttag i:

image15